De Laguna 700 Cruiser is een jacht om comfortabel de tijd door te brengen op het water.Het is een ideale boot voor “de herfst van het leven” en zijn ruime interieur wordt niet alleen gewaardeerd door particulieren maar ook door charterbedrijven. Voor de meeste inbouwmotoren is geen vaarbewijs vereist.

In het jacht bevinden zich een kombuis met laden, een comfortabele eethoek, zes comfortabele slaapplaatsen en een separaat toilet. Het jacht is zo ontworpen dat iedereen aan boord zich gemakkelijk kan bewegen, zonder dat anderen daar hinder van ondervinden, zelfs voor mensen met een beperkte bewegingsmogelijkheid. Het acht is uitgerust met een groot aantal handgrepen en leuningen, daar veiligheid een van de doelstellingen was bij het ontwerpen bij deze boot. Een groot raamoppervlak biedt uitstekend zicht en verlichting van het interieur.

De kuip van het jacht onderscheidt zich door een comfortabele afdaling van de achtersteven en biedt plaats aan de gehele bemanning. Speciaal ontworpen treden en een breed halfdek zorgen voor een gemakkelijke communicatie over het gehele jacht. Voor het gemak van de stuurman en de bemanning kan het jacht worden uitgerust met een bimini.

De Laguna 700 Cruiser zinspeelt op de klassieke kotters, varend op Europese wateren zoals in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Specificaties

[table]
Totale lengte, 7.75 m
Grootste breedte, 2.49 m
Diepgang, 0.40 m
Hoogte in kajuit, 2.00 m
Aantal slaapplaatsen, 5 – 6
Lengte mast, 9.50 m
Totaalgewicht, 1.850 kg
CE – Categorie, C of B[/table]

 

Laguna-700-cruiser-layout